Rise & Shine cafeïnevrije koffie
Rise & Shine

Uit Brazilië & Mexico

Vrolijk en vol energie wakker worden, hoe heerlijk klinkt dat? Je hebt helemaal geen cafeïne nodig. Dat wordt wel duidelijk na deze decaf koffie!
Rise & Shine is dé allemansvriend. Heb je geen zin in complexe smaken en poespas? Dan is deze neutrale maar krachtige decaf koffie voor jou bestemd! De Mexicaanse bonen zorgen voor een krachtige en pittige smaak. Terwijl de Braziliaanse bonen zorgen voor de milde en licht zoete smaak.

Smaaktonen

Neutraal & chocolade

Smaakintensiteit

4 uit 5

Decafinieer methode

Mountain Water Process

Cafeïnevrije koffie uit Mexico & Brazilië

cafenevrije-koffiebonen-uit-mexico
Mexico ligt in het zuiden van Noord-Amerika, tussen Belize, Guatemala en de Verenigde Staten. Mexico staat nummer 9 op de ranglijst meest producerende koffielanden. Koffiebonen uit Mexico kenmerken zich door de body en kracht die ze aan de koffie geven. Dat maakt koffiebonen uit Mexico heel geschikt voor een blend met koffiebonen met een mildere & zoete smaak.
cafenevrije-koffiebonen-uit-brazili
Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en wordt omgrensd door 10 van de 15 landen van Zuid-Amerika. Brazilië is het meest bekende koffieland en staat al zo'n 150 jaar op nummer 1 van de ranglijst van meest producerende koffielanden. Koffie uit Brazilië kenmerkt zich door de zacht zoete (chocolade-achtige) smaak en lage zuurgraad. De koffieplantages bevinden zich voornamelijk in het zuidoosten van het land, waar het klimaat de ideale groeiomstandigheden biedt voor de koffieplant.
Brazilië en Mexico worden vaak met koffiebonen geblend. Waar Mexico zorgt voor pit, brengt Brazilië de koffie in evenwicht met een zoete & milde koffiesmaak.
Proefpakket No Rush Decaf cafeinevrije koffie
Vanaf 18,50 inclusief gratis verzending

Proefpakket
cafeïnevrije koffiebonen

  • Het assortiment in handige proefverpakkingen
  • Keuze uit 3 of alle 4 de soorten koffiebonen
  • Ontdek zelf jouw favoriete decaf
  • Altijd gratis verzending bij een proefpakket

Bekijk ook eens onze andere koffiebonen