"Niet langer de lasten, maar wél de lusten van koffie."

No Rush Decaf cafeïnevrije koffie

Missie

Onze missie is om iedereen de best mogelijke decaf koffie beleving te laten ervaren door koffieliefhebbers te voorzien van heerlijke en gezonde cafeïnevrije koffie, duurzaam te opereren, en onderdeel te zijn van een eerlijke keten.

Oprichters No Rush Decaf cafeïnevrije koffie
Zoals zoveel mensen, drinken wij het liefst een kop koffie tijdens een moment van ontspanning. Maar cafeïne is niet bepaald rustgevend. Zo denkt je lichaam er in ieder geval niet over.


Terwijl jij probeert te genieten van je kop koffie, brengt de cafeïne je in een fight or flight modus. Dat vonden wij gek. Dus gingen we op zoek naar decaf koffie. Cafeïnevrije koffie waarbij de smaak- en geurbeleving niet minder is dan die van concullega’s met cafeïne. En waarbij natuurlijke decaf methodes worden gebruikt, vrij van chemicaliën. En dat was  knap lastig om te vinden. Maar we werden steeds enthousiaster van het idee dat mensen de voordelen van cafeïnevrije koffie zouden ontdekken; niet langer de nadelige effecten van cafeïne maar wél de (gezondheids-)voordelen van koffie. We besloten hier onze eigen missie van te maken.


Et voilà, hier zijn we dan!
Rise & Shine cafeïnevrije koffiebonen
Summer Breeze cafeïnevrije koffiebonen

Onze focus

focus kwaliteit cafeïnevrije koffie

Kwaliteit

We zetten ons hard in om decaf drinkers een minstens net zo goede ervaring te bieden als andere koffiedrinkers. Genieten van de pure koffiesmaak dus.

No Rush Decaf cafeïnevrije koffie

Gezondheid

Koffie is goed voor je, cafeïne niet. Door decaf koffie te drinken profiteer je van de gezondheidsvoordelen van de koffieboon, zonder de nadelen van cafeïne.

Focus duurzaamheid cafeïnevrije koffie

Duurzaamheid

Wij willen onze impact op het milieu minimaliseren. Dus zoeken we naar oplossingen om zo duurzaam mogelijk te opereren. Van koffieverpakking tot serverlocatie.

Wat anderen over ons zeggen

"Superinitiatief van jonge gasten die hart voor de zaak hebben."


No Rush Decaf cafeïnevrije koffie
Niels
"Heerlijke koffie, goede service en zelfs een persoonlijk berichtje bij de bestelling."
No Rush Decaf cafeïnevrije koffie
Cylia
"Snelle levering, vriendelijke berichten, feestje om de levering te openen door oa het kaartje erbij."
No Rush Decaf cafeïnevrije koffie
Elly
arrow_drop_up arrow_drop_down